Echipa Eltra Serv va sta la dispozitie cu o oferta variata de servicii financiar-contabile destinate sa va ajute sa cresteti afacerea dvs. Scopul

nostru este sa adaugam valoare afacerii dvs. prin intermediul experientei noastre si cunoasterea temeinicalegislatiei fiscale.

Ce servicii va oferim:

      1.     Contabilitate primara 

  Intocmim documentele contabile primare

  Inregistram documentele in contabilitate

  Intocmim jurnalele de TVA, balantele lunare analitice si sintetice precum si alte registre solicitate de lege (registrul jurnal, registrul inventar, registrul de evidenta fiscal, etc)

  Va oferim consultanta financiar contabila si fiscala

 

      2.     Contabilitate financiara si de gestiune

  Tinem evidenta gestiunii de marfuri si produse si intocmim balanta lunara de stocuri

  Intocmim si depunem declaratiile fiscale lunare si trimestriale specifice fiecarui obiect de activitate

  Intocmim si depunem raportarea semestriala precum si bilantul contabil annual

  Oferim luna raportul privind situatia financiara a firmei, analiza cheltuielilor, a veniturilor, TVA-ului si a impozitelor pentru ca dvs. sa beneficiati de control total si transparenta asupra managementului finantelor dvs.

  Ne ocupam de obtinerea oricaror certificate de atestare fiscala in functie de nevoile afacerii dvs. astfel incat timpul dvs. sa fie optimizat la maximum.

In plus, va oferim in mod GRATUIT si PRO-ACTIV consultanta financiar contabila, iar dvs. veti fi mereu la curent cu orice schimbare de legislatie fiscala. Tototdata va reprezentam in fata organelor de control fiscal astfel incat dvs. sa aveti cat mai putine griji.

      3.      Servicii de salarizare si personal 

  Intocmim dosarele angajatilor dvs. (contracte de munca, acte aditionale, etc) in conformitate cu legislatia in vigoare

  Intocmim statele de salarii, fisele fiscale anuale

  Va putem oferi periodic analize privind costurile aferente salariilor si orice alte rapoarte veti avea nevoie cu privire la salarizarea angajatilor dvs.

Avantajul de a avea in acelasi loc toate aceste servicii este unic: dvs. aveti mai mult control si transparenta asupra afacerii pe care o conduceti putand astfel sa va dedicati timpul dezvoltarii si cresterii acesteia.