despre noi

Bine ati venit!

Un mic intreprinzator de afaceri ii spune amicului sau ca isi cauta disperat un contabil. Amicul sau il intreaba: “Dar firma ta nu a angajat un contabil in urma cu ceva vreme?” Omul de afaceri ii raspunde: “Pe acel contabil il tot caut!”

Plecand de la anecdota de mai sus va marturisim ca noi vom fi acelasi partener de incredere pe toata perioada colaborarii noastre. Suntem o echipa tanara si deschisa inainte de toate catre oameni. Contabilitatea este pasiunea noastra. De aceea ne dorim sa va ajutam sa va cresteti afacerea si sa aveti success fara a avea parte de tensiunea si grija cifrelor din spatele afacerii dvs. Credem in conceptul de pret corect pentru serviciile de contabilitate ajutandu-va in acelasi timp sa gasim solutia potrivita pentru nevoile dvs. Personalizam asadar serviciile in functie de nevoile dvs. si ale afacerii pe care o conduceti.

Contabilitatea inseamna stiinta si arta stapanirii afacerilor, dar mai inseamna sa simtiti dvs., ca si Client ca serviciile pe care vi le oferim va sunt cu adevarat utile. Sa simtiti ca in toata ‘calatoria antreprenoriatului’ aveti alaturi un partener de incredere care, pe  baza analizelor financiare  sa va ajute sa va indreptati in directia corecta. Documentele sunt prelucrate conform legislatiei din Romania si certificate de catre un Expert Contabil autorizat de CECCAR.

Pe scurt despre noi: Pasiune. Calitate. Parteneriat. Seriozitate.  Din 2008.

Principii

Fiecare om are principiile lui in viata. Si pentru ca firma noastra e formata din oameni avem si noi cateva principii pe care le respectam atat fata de noi, cat si fata de clientii nostri:

        ·       Servicii de calitate – prioritatea noastra este sa le oferim clientilor nostril cele mai bune si relevante servicii de contabilitate

        ·       Incredere si profesionalism – onestitatea, atentia la detalii, pasiunea si dorinta de a intrece asteptarile clientilor nostril fac parte din strategia noastra

        ·       Disponibilitate, promptitudine si pro-activitate – suntem disponibili atunci cand clientul are nevoie de noi oferindu-i raspuns la intrebari si ne place sa oferim pro-activ recomandarile noastre atunci cand situatia o cere.

 

 

Date de contact

SC Eltra Serv Consult SRL

Str Petrachesti 14-18, Bl. N37, Ap. 11

Sector 6, Bucuresti

Cod postal: 62297

Cod Unic De Inregistrare: 24759246

Registrul Comertului: J40/19519/2008

Capital Social: 500 RON

Telefon: 0727.332.186 (Vodafone)

              0763.591.015 (Cosmote)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.