Confidentialitate

Va multumim ca vizitati acest site. Speram sa fiti incantati sa aflati mai multe despre serviciile noastre si sa gasiti pe acest site informatii utile pentru succesul afacerii dvs. 

Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica si luam toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. 

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la serviciul de Newsletter este gratuit si necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Recomandarea noastra e sa pastrati aceasta parola in siguranta fara sa o dezvaluiti unor terte parti.

Colectarea datelor dvs. si/sau a firmei pe care o reprezentati poate avea ca scop:

     ·      oferirea de informaţii referitoare la serviciile Eltra Serv Consult SRL, precum si oferirea unora dintre serviciile puse la dispozitie de Eltra Serv Consult SRL (cum ar fi, dar fara a se limita la consultanta financiar-contabila).

       ·      crearea/generarea unui continut relevant pe acest site in raport cu nevoile dvs.

       ·      crearea/dezvoltarea acestui site mai accesibil si mai functional pentru dvs.

       ·      identificarea unor tendinte generale referitoare la site-ul www.vreaucontabilbun.ro  

     ·      informarea dvs. asupra unor servicii, oferte promotionale, precum si informatii referitoare la domeniul financiar-contabil precum si alte informatii adiacente acestui domeniu.

Site-uri ale tertilor

Site-ul poate contine referinte/link-uri catre alte site-uri ce noi le-am putea considera utile pentru dvs. si afacerile dvs. Responsabilitatea privind politicile de confidentialitate ale acestor site revine in exclusivitate site-urilor tertilor.

Informatii personale

Acest site se adreseaza firmelor, persoanelor juridice. Nu vom divulga nici o informaţie personala obtinuta de la dvs. cu exceptia cazurilor prevazute sau permise de lege.

Contact

Daca aveti intrebari despre aceasta politica de condentialitate sau despre modul cum tratam informatiile personale va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informatii de dezabonare

Pentru a va dezabona de la Newsletter-ul nostru si a nu mai primi oferte sau comunicari viitoare va rugam sa ne trimiteti un email cu subiectul 'dezabonare' la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.