Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Cadrul si conditiile de utilizare

Acest site a fost dezvoltat de Eltra Serv Consult SRL ca o sursa generala de informare in ceea ce priveste contabilitatea in general si prezentarea serviciilor Eltra Serv Consult SRL, respectiv a site-ului www.vreaucontabilbun.ro. Prin accesarea acestui site si a informatiilor prezentate aici, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatoarele:

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului Eltra Serv Consult SRL si implicit a site-ului www.vreaucontabilbun.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor.

Acest site este detinut si intretinut de catre Eltra Serv Consult SRL. Prin urmare toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind orice material si informatie prezentate in acest site apartin Eltra Serv Consult SRL.

Elltra Serv Consult SRL isi rezerva toate drepturile referitoare la cele mentionate mai sus si, la nevoie va folosi aceste drepturi in limitele permise de lege. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Eltra Serv Consult SRL.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Eltra Serv Consult SRL, pot fi utilizate de catre Eltra Serv Consult SRL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Eltra Serv Consult SRL catre orice tip de autoritati in cazul in care acest lucru este solicitat.

Toate informatiile de pe acest site sunt prezentate in scop informativ. Fiind vorba de informatii generale exista posibilitatea ca acestea sa nu aiba relevanta in cazuri particulare.

Responsabilitate

Eltra Serv Consult SRL nu va raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde. Orice fel de pagube cauzate de erori, omisiuni, defectiuni sau intarzieri in transmitere,  virusi si/sau orice alti factori similari nu intra in responsabilitatea noastra.

Eltra Serv Consult SRL face tot posibilul ca informatiile prezentate pe acest site sa fie corecte, insa nu vom putea fi responsabili de posibile erori sau inexactitati care pot aparea pe acest site. Vizitatorii acestui site sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Link-urile catre alte site-uri va sunt oferite cu scopul exclusiv de a avea acces mai facil asupra informatiilor, insa Eltra Serv Consult SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor externe si/sau pentru serviciile promovate prin intermediul acestor site-uri.

Aspecte juridice

Orice reclamatie legata de utilizarea acestui site, a continutului si/sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Prin urmare va rugam sa reveniti periodic in aceasta sectiune pentru a reciti termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Eltra Serv Consult SRL nu este in nici un fel responsabila pentru orice fel de pagube directe sau indirecte ca urmare a vizitelor dvs. pe acest site, incluzand aici, dar fara a se limita la defectarea computerului dumneavoastra.