Va multumim pentru vizita pe site-ul nostru!

Eltra Serv Consult ofera clientilor sai servicii de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala si financiara. Scopul acestui site– pe langa faptul ca reprezinta si ‘cartea noastra de vizita virtuala’ – este modul prin care vrem sa ne cunoasteti mai bine prin intermediul recomandarilor, noutatilor si a ideilor din punct de vedere financiar pe care vi le punem la dispozitie cu drag.

Pe scurt, ce veti gasi pe acest site:

Despre noi

Aici puteti afla mai multe despre noi, despre ceea ce facem si valorile in care credem.

Servicii

Scopul nostru este sa adaugam valoare afacerii dvs. Vrem sa oferim clientilor nostri tot ce e mai bun din punct de vedere al serviciilor pe care le oferim. Aflati mai multe despre oferta noastra de servicii si modul nostru de abordare vizitand aceasta pagina.

Clienti

Suntem onorati sa lucram cu clienti din domenii de activitate variate. Ingredientul nostru esential pentru o relatie de parteneriat puternica alaturi de clientii nostri il gasiti pe aceasta pagina.

Blog

Ne place sa impartasim din experienta si cunostintele noastre si de aceea am creat si un blogprin intermediul caruia va invitam sa intrati in dialog cu noi pe teme legate de contabilitate, aspect financiare si legislative specifice firmelor mici si mijlocii. Veti gasi pe blog informatii si articole care sa va ajute in demersurile voastre, de la pasii pe care trebuie  sa ii urmati pentru infiintarea unei firme in Romania pana la legislatie pe intelesul tuturor, dar si articole dedicate educatiei financiare. Iar daca vreti sa abordam o tema anume asteptam propunerile voastre.