Despre noi

Bine ai venit in ‘casa noastra!’.  Articolele de pe acest blog sunt scrise pentru voi, cei care ne vizitati si doriti sa aflati raspunsuri la diverse intrebari, noutati fiscale si nu numai.

Ce ne dorim noi de la voi? Sa intrati in dialog cu noi pe diverse teme din sfera voastra de interese: de la cum sa infiintezi o firma pana la traseul si experientele pe care multi dintre noi le avem pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii acesteia, de la probleme de zi cu zi de care ne lovim cu totii ca antreprenori pana la solutiile pe care le putem gasi astfel incat sa facem sa fie bine.

Ca in orice casa exista si la noi cateva reguli zicem noi elementare: nu acceptam jigniri si/sau limbaj neadecvat, indecent sau vulgar. De aceea, comentariile sunt moderate, insa atata timp cat ne respectati ‘regulile casei’ noi va vom publica orice comentariu ce are legatura cu tema acestui blog. De asemenea, in cazul in care situatia o va cere e posibil sa mai adaugam si alte reguli aici, insa vor fi cat se poate de simple si de bun simt.

Asadar va asteptam, prieteni si parteneri sa ne treceti ‘pragul’ acestui blog de contabilitate ori de cate ori doriti si aveti nevoie, iar noi vom fi aici plini de energie si atitudine pozitiva dornici sa va impartasim din cunostintele si experienta noastra in domeniul financiar-contabil.

  1. No comments yet.
(will not be published)


  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter